Αθήνα, 3 Οκτωβρίου 2016

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

1η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

 

 

Η Πανελλήνια Ένωση Πιλότων (ΠΕΠ) σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Γλυφάδας, την Α.Ε Ποσειδών Γλυφάδας και με την επιμέλεια της iForce Επικοινωνίες ΑΕ οργανώνουν για πρώτη φορά στην χώρα μας Σεμινάριο Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης.Το ανωτέρω σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 8-9 Οκτωβρίου 2016 στην Γλυφάδα και συμπεριλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα και πρακτική εκπαίδευση στην παραλία Γλυφάδας. Υπεύθυνος Προγράμματος Σ.Ε.Θ.Ε είναι ο Ευστράτιος Πανταζίδης ΣΜ/ΧΟΣ Ιπτάμενος (ε.α) ο οποίος διετέλεσε εκπαιδευτής και Διοικητής του Σχολείου Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης της Πολεμικής Αεροπορίας και είναι απόφοιτος του σχολείου απόδρασης διαφυγής επιβίωσης ειδικών δυνάμεων, κάτοχος πτυχίου αυτοδυτών, ναυαγοσώστη και εκπαιδευτής πτήσεων. Οι εκπαιδευτές του προγράμματος στο ανωτέρω σχολειό είναι κάτοχοι πτυχίων ναυαγοσώστη, αυτοδυτών των ενόπλων δυνάμεων με πολύχρονη εμπειρία στην θαλάσσια επιβίωση.

Τα θεωρητικά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο εντευκτήριο του Ποσειδώνα Γλυφάδας στο δημοτικό στάδιο Γλυφάδας οδός Παναγούλη 3 Σάββατο 8/10/16 και ώρα 09:00 π.μ

Η πρακτική εκπαίδευση την Κυριακή 9/10/16 και ώρα 09:30 π.μ στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας. (εναλλακτικά λόγω καιρού στην πλαζ Αστέρια Γλυφάδας)Μεταξύ άλλων θα γίνει εκπαίδευση στα εξής θέματα :

 

Σωστικά μέσα-λειτουργία Σωσιβίου,επίδειξη υλικών survival kit , λειτουργία λέμβων 7-25 ατόμων, άνοιγμα λέμβους 7-25 ατόμων, επικίνδυνη θαλάσσια Ζωή, κολύμβηση-επιβίβαση σε λέμβους, ιατρικά προβλήματα στην θαλάσσια επιβίωση – πρώτες βοήθειες, έρευνα-εντοπισμός-διάσωση, χρήση ειδών εντοπισμού διάσωσης κλπ.

Πρόγραμμα:

 Θεωρητικά 8/10/16 - 09:00Πρακτική 9/10/16 - 09:30
1 Σωστικά μέσα-λειτουργία Σωσιβίου Επίδειξη υλικών survival kit
2 Λειτουργία λέμβων 7-25 ατόμων Άνοιγμα λέμβους 7-25 ατόμων.
3 Επικίνδυνη θαλάσσια Ζωή Κολύμβηση/επιβίβαση σε λέμβους
4

Ιατρικά προβλήματα στην θαλάσσια επιβίωση/πρώτες βοήθειες

Επιβίβαση σε ατομική βάρκα
5 Έρευνα-εντοπισμός-διάσωση Χρήση ειδών εντοπισμού διάσωσης
6 Εκπαιδευτικά βίντεο.  

 

 

Χορηγοί του σεμιναρίου είναι οι εταιρείες:HELLAS SAFETY, ΔΑΝ. ΠΕΡΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, G.MOUTSATSOS ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΆ ΕΊΔΗ-ΕΦΌΔΙΑ ΠΛΟΊΩΝ

LINKS: www.hellenicpilotsassociation.org                     www.iforce.gr

Για περαιτέρω πληροφορίες ή δυνατότητες συμμετοχής ή χορηγικές ευκαιρίες επικοινωνήστε με την iForce Επικοινωνίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ‘‘Fortune500’’, διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.

© 2016 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Νewsletter της Ένωσης για να λαμβάνεται τα τελευταία αεροπορικά νέα, τις προσφορές, και τις συνεργασίες που εξασφαλίζει για εσάς η Π.Ε.Π.
captcha 
Go to top