Αθήνα, 22 Απριλίου 2017

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

11ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ»

Η Πανελλήνια Ένωση Πιλότων (ΠΕΠ) σας  προσκαλεί στο 11ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ»

Ανακοίνωση για το 11ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ»
H Περιφέρεια Αττικής / Αυτοτελής Δ/νση Πολιτικής Προστασία θέτει υπό την αιγίδα της, το 11ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ» που διοργανώνεται από την IForce Επικοινωνίες με την Πανελλήνια Ένωση Πιλότων.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στον Χολαργό (στάση μετρό Εθνική Άμυνα). Το φετινό συνέδριο θα έχει τις εξής δύο θεματικές ενότητες:
Α. Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη (Unmanned Aircraft Systems/Drones)
Β. Αεροπορική Ιατρική (Ιατρικά Πιστοποιητικά Υγείας Ιπταμένων)

Συμμετέχουν στελέχη, εμπειρογνώμονες, από το Υπουργείο Μεταφορών, το Υπουργείο Οικονομικών, την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, την ΥΠΑ, τα σώματα ασφαλείας, αεροπορικές εταιρείες της Ελλάδος και του εξωτερικού, συνδικαλιστικοί και επιστημονικοί φορείς και ειδικοί των αεροπορικών θεμάτων καθώς και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι. Σημαντική είναι κάθε χρόνο και η παρουσία της ακαδημαϊκής κοινότητας με καθηγητές και φοιτητές από το ΤΕΙ Χαλκίδας και διάφορα συναφή ΙΕΚ και σχολές του ιδιωτικού τομέα. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η διερεύνηση από νομικής, επιστημονικής και οικονομικής πλευράς των δημοσίων και ιδιωτικών αερομεταφορών στο πλαίσιο των κανόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της διεθνούς πρακτικής με σκοπό την ανάπτυξη της αγοράς προς όφελος τόσο του δημοσίου συμφέροντος όσο και της επιχειρηματικότητας.
Η είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη
Απαιτείται η συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής στην ιστοσελίδα της
iforce: http://iforce.gr/ekdiloseis.html

Για περαιτέρω πληροφορίες ή χορηγικές ευκαιρίες επικοινωνήστε με την Π.Ε.Π.  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2017 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.

Docs Download

Μπορείτε να δείτε και να "κατεβάσετε" όλα τα έγγραφα της Υ.Π.Α

Free download