• 1Πληροφορίες, προϋποθέσεις εγγραφής τακτικών μελών

Μέλη του σωματείου δύναται να είναι κάτοχοι πτυχίου χειριστή αεροσκαφών και ελικοπτέρων, οι εργαζόμενοι πιλότοι σε αεροπορικές επιχειρήσεις οργανισμούς εταιρείες του δημόσιου η του ιδιωτικού τομέα ή άλλης μορφής ημεδαπής η αλλοδαπής οποιασδήποτε αεροπορικής δραστηριότητος καθώς και οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι του κλάδου πιλότοι.

Τα μέλη εγγράφονται στο σωματείο με απλή αίτηση προς το Διοικητικό συμβούλιο αυτού, συνοδευομένη από συστάσεις δυο [2] τουλάχιστον μελών του Σωματείου εφόσον αποδέχονται τις αρχές και τους σκοπούς του και εφόσον καταβάλουν το δικαίωμα εγγραφής και τη συνδρομή τους.

Κόστος εγγραφής 20€, και ετήσια συνδρομή (30,00€/έτος) Κατάθεση στον λογαριασμό της Ένωσης: Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ GR 96 0172 0810 0050 8107 2504 079 και αριθμός λογαριασμού: 5081-072504-079

Συμπληρώστε την αίτηση που επισυνάπτεται στο ειδικό πλαίσιο, και αποστείλετε την με ΦΑΞ στο 215 550046. ,ταχυδρομικά Λ.Βουλιαγμένης 85, City Plaza center, ΓΛΥΦΑΔΑ, 166 74 , και ηλεκτρονικά Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.

[Παρακαλούμε επισυνάψτε αντίγραφο του αποδεικτικού πληρωμής στην αίτηση εγγραφής].

• 2Πληροφορίες, προϋποθέσεις εγγραφής φίλων μελών της Π.Ε.Π.

Εγγράφονται άτομα τα οποία έχουν αγάπη προς την αεροπορία ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον και τον πολιτισμό.

Οι φίλοι της Π.Ε.Π απολαμβάνουν όλα τα προνόμια των τακτικών μελών,  πλην του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Η εγγραφή ανέρχεται στο πόσο των 20.00€ ευρώ Ισοβίως. Κατάθεση στον λογαριασμό της Ένωσης: Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ GR 96 0172 0810 0050 8107 2504 079 και αριθμός λογαριασμού: 5081-072504-079

.

Οι Φίλοι - μέλη εγγράφονται στο σωματείο με απλή αίτηση προς το Διοικητικό συμβούλιο αυτού, εφόσον αποδέχονται τις αρχές και τους σκοπούς του και εφόσον καταβάλουν το δικαίωμα εγγραφής και τη συνδρομή τους.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.

Docs Download

Μπορείτε να δείτε και να "κατεβάσετε" όλα τα έγγραφα της Υ.Π.Α

Free download