ΖΑΚΥΝΘΟΥ 82│ΓΛΥΦΑΔΑ

• Contact Time: Mon-Fri: 10.00-15.00

• Phone Number: (+30) 210 9645011

• Contact Mail: hpa.org@gmail.com

Σ.Ε.Θ.Ε ( Σχολείο εκπαίδευσης θαλάσσιας επιβίωσης )

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΟΣΤΟΣ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ-ΣΕΘΕ

Πληροφορίες, προϋποθέσεις, κόστος συμμετοχής

Οι Φίλοι - Υποστηρικτές εγγράφονται στο σωματείο με απλή αίτηση προς το Διοικητικό συμβούλιο αυτού, συνοδευομένη από συστάσεις δυο [2] τουλάχιστον μελών του Σωματείου εφόσον αποδέχονται τις αρχές και τους σκοπούς του και εφόσον καταβάλουν το δικαίωμα εγγραφής και τη συνδρομή τους. Το Σ.Ε.Θ.Ε. διοργανώνεται για τα Μέλη της Ένωσης και για τους Φίλους - Υποστηρικτές. Απαραίτητη προϋπόθεση συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής Φίλου - Υποστηρικτή.

. Οι εθελοντές προσκομίζοντας βεβαίωση της Ε.Ο. που φέρει Αρ. Μητρώου στην Πολιτική Προστασία και εφόσον είναι εγγεγραμμένοι στα δόκιμα ή τακτικά μέλη για 1 τουλάχιστον έτος, συμπεριλαμβανομενης της εγγραφής φίλου - υποστηρικτή και την παραλαβή ταυτότητας αυτής. Κατάθεση στον λογαριασμό της Ένωσης: Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ GR 96 0172 0810 0050 8107 2504 079 και αριθμός λογαριασμού: 5081-072504-079

Οι δημότες Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με την επίδειξη μέσω δικαιολογητικών του αντιγράφου της κάρτας δημότη. Κατάθεση στον λογαριασμό της Ένωσης: Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ GR 96 0172 0810 0050 8107 2504 079 και αριθμός λογαριασμού: 5081-072504-079

Για όλα τα Σώματα Ασφαλείας και τους εργαζομένους Δημοσίων Υπηρεσιών με βεβαίωση του κρατικού φορέα όπου ανήκουν. Κατάθεση στον λογαριασμό της Ένωσης: Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ GR 96 0172 0810 0050 8107 2504 079 και αριθμός λογαριασμού: 5081-072504-079

Για τους ιδιώτες. Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται η εγγραφή φίλου - υποστηρικτή καθώς επίσης η παραλαβή ταυτότητας της Π.Ε.Π. που αποτελεί απαραίτητο όρο συμμετοχής για το Σ.Ε.Θ.Ε. Κατάθεση στον λογαριασμό της Ένωσης: Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ GR 96 0172 0810 0050 8107 2504 079 και αριθμός λογαριασμού: 5081-072504-079

[Παρακαλούμε επισυνάψτε αντίγραφο του αποδεικτικού πληρωμής στην αίτηση συμμετοχής].

Οι τιμές αφορούν το Special Course 22-24 Σεπτεμβρίου 2017. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση κάλυψης των θέσεων σας γνωρίζουμε οτι θα ακολουθήσουν επόμενα Σ.Ε.Θ.Ε. σε Αθήνα και Κρήτη.
Τα δικαιολογητικά συμμετοχής στο Σ.Ε.Θ.Ε. θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και τα πρωτότυπα αυτών θα προσκομίζονται στην Συντονιστική Επιτροπή την ημέρα έναρξης του Σεμιναρίου 22 Σεπτεμβρίου 2017.